Volledig scherm
© ANP

Arie Koomen verkoopt voormalige villa Heleen van Royen

Cabaretier Arie Koomen heeft zijn villa in Almere te koop gezet. Hij kocht het stulpje van Heleen van Royen, die er woonde voordat ze naar Portugal emigreerde.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Arie Koomen, bekend van de Lama's en de reclames van de Media Markt, wil er 589.000 euro voor hebben. Hiervoor krijgt de koper een luxe villa van 200 vierkante meter met zeven kamers, schrijft bekendeburen.nl waar ook foto's van de villa staan. Er zijn twee badkamers. In de werkkamer schreef Van Royen ooit haar eerste boek.

Voor zonnebaders biedt de 300 vierkante meter grote tuin veel mogelijkheden. In de achtertuin, gelegen op het zuidoosten, bevinden zich meerdere terrassen en een zwembad.

  1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
    UPDATE

    Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

    Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.