Volledig scherm
© Videostill RTV Rijnmond

Basketballer Seraino is de vader van Anouks baby

UpdateAlbert Verlinde onthulde vanavond in RTL Boulevard dat Seraino Dalgliesh de vader van Anouks baby is. Dalgliesh is een basketballer bij de eredivisieclub Rotterdam Basketball.

Volledig scherm
Anouk. © ANP Kippa
Volledig scherm
Flames-speler Jason Dourisseau (in het wit) ingeklemd tussen Rotterdam-speler Camaron Echols (links) en Rotterdam-speler Seraino Dalgliesh (rechts). © ProShots, januari 2014
Volledig scherm
Albert Verlinde. © anp

De kersverse, basketballende vader van Anouks vijfde kind is goed bevriend met voetballer Leroy Fer. Manager Kees de Koning zegt dat Seraino zelf niet in de publiciteit wilde. 'Wij hoopten dat iedereen dat zou respecteren. Maar dat bleek dus onmogelijk. Ze zijn heel gelukkig met elkaar en dolblij met Sion. Alles gaat hartstikke goed. Verder hopen Anouk en Seraino dat de media ze nu met rust willen laten', vervolgt de manager.

RTL Boulevard liet naast de bevestiging van het management van Anouk ook een foto van Dalgliesh met Sion Jethro zien.

Anouk heeft naast haar zoontje nog drie zoons en een dochter. Met Remon Stotijn, frontman van rapformatie Postmen, heeft ze twee jongetjes en een meisje gekregen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Met rapper Unorthadox kreeg ze in maart 2010 zoontje Jesiah Dox.

538
Verlinde meldde eerder vandaag in het radioprogramma van Ruud de Wild op 538 al dat hij wist wie de vader van Anouks baby was. 'We weten wie het is en het management heeft bevestigd dat het klopt. We hebben zelfs een foto van de papa met de kleine', zei de showbizz-presentator.

Hoewel Verlinde de naam van de vader in de radiouitzending De Wild niet wilde onthullen, dacht de 538-dj al te weten wie de vader is. Het zou gaan om Soadi A Di So, een beginnend muzikant. De man zelf ontkende al snel via Twitter: 'Hahaha mocht ze willen'.

Soap Dave Roelvink
Verlinde zat vandaag na een vakantie van 7 weken weer aan de desk bij RTl Boulevard. Hij gaf vandaag tegenover BuzzE toe er van te balen dat de soap rond Dave Roelvink zich in zijn vakantieperiode afspeelde. 'Ik had daar graag nog eens ingedoken en kunnen doorgraven over alles wat er is gebeurd', zei hij. Verlinde heeft nu vooral veel zin om weer te beginnen. 'Ik ben klaar voor de strijd. Weer lekker elke avond tv maken en dat voor het 14de seizoen!'

I'm fat and pregnant, and I can't stop eating ...