Volledig scherm
Links ex Karen, Gert Verhulst en ex Josje ook van K3. © ANP

Belgen zien Gert Verhulst als 'vrouwenverslinder'

De Vlaming Gert Verhulst heeft in zijn thuisland het imago gekregen van een 'vrouwenverslinder'. Volgens Verhulst, die Josje van K3 verliet voor zijn voormalie ex Ellen Callebout, klopt dat beeld totaal niet.

'Mijn relaties zijn juist op één hand te tellen, zegt de Studio 100-baas in de Telegraaf. 'Wat eigenlijk spectaculair weinig is voor iemand van 44'.

Verhulst had lange tijd een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen en daarna heel even met de Nederlandse K3-zangeres Josje, die inmiddels een relatie heeft met Johnny de Mol. Inmiddels is Gert weer dolgelukkig met zijn Ellen en kocht hij laatst een 'verzoeningsvilla' waar de twee samen een leven kunnen opbouwen.

Over zijn relatie met Josje zegt hij het volgende: 'Wat betreft Josje en mij, het was een korte relatie die in een normale situatie niet eens bekend zou worden gemaakt. Maar het pakte niet uit zoals we hadden gehoopt.'

Volgens Verhulst kunnen hij en Josje nog steeds prima samenwerken. 'We zijn volwassen mensen die er goed uit zijn gekomen. Maar ik begrijp wel dat het voor buitenstaanders een grappige situatie is.'