Volledig scherm
© getty

Beyoncé en Jay Z 'crazy in love' op festival

foto'sHuwelijksproblemen? Niets van waar, claimen Beyoncé en Jay Z. De supersterren werden gisteravond in een innige pose vastgelegd tijdens het Made in America-festival in LA.

Volledig scherm
© getty

Onder het rode licht van de festivallampen dansten Beyoncé en Jay Z langzaam. De zangeres was zichtbaar in een goede bui, haar lach verdween niet van haar gezicht. Ook haar man had het naar zijn zin.

Lichaamstaal
Daarmee ontkrachten de twee de geruchten die gaan over een vermeende relatiebreuk. Hun houding tijdens de MTV Video Music Awards zou pijn en verdriet uitwijzen, maar de lichaamstaal gisteren loog er niet om. Hij met zijn armen om haar heen, zij met een drankje in haar hand en een verliefde blik in haar ogen.

Beyoncé droeg een korte zwarte top en een asymmetrische rok. Jay Z kwam cool voor de dag met een zwarte jas en zwarte hoed.

Volledig scherm
© getty
Volledig scherm
© getty
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?