Volledig scherm
© Bruno/House of Borgezie

Beyoncé geeft 285.000 euro uit aan een paar hakken

Superster Beyoncé trok zich niets aan van de uitverkoop toen ze een paar schoenen kocht om te dragen in haar nieuwe clip. De beroemde diva telde bijna 285.000 euro neer voor een paar stilettohakken die bezaaid zijn met meer dan 1.300 diamantjes. Ze rekende ook nog een gouden riem af van ruim 78.000 euro.

Volledig scherm
© House of Borgezie
Volledig scherm
© House of Borgezie

Het gaat om de Princess Constellation stiletto's van het prestigieuze Britse merk House of Borgezie. Naast talloze steentjes prijken op de schoenen ook blauwe vlindertjes en een rood hart als zool.

Het is niet duidelijk of de popkoningin straks de 18 karaat gouden versie van de muiltjes aan haar voeten heeft of de editie van zwaar platina. De vrouw van Jay Z krijgt levenslange garantie op de schoenen, die op maat gemaakt zijn en waarin per paar drie weken werk zit.

Koopje
Merkeigenaar Chris Shellis kon zijn oren niet geloven toen hij na maandenlang contact met Beyoncé's management hoorde dat de koop doorging, zegt hij tegen de Birmingham Mail. De steendure hakken zijn sinds vorig jaar mei op de markt en sindsdien gingen er twee paar over de toonbank. Shellis vindt het een eer dat 'droomklant' Beyoncé zijn 'sieraden voor de voet' gaat dragen.

Wie op de zangeres wil lijken maar op minder grote voet leeft, kan gaan voor de 'koopjescollectie' van het merk. Aan roestvrij stalen hakjes hangt een prijskaartje van ruim 1.400 euro.