Volledig scherm
Bobbi Kristina Brown. © Jordan Strauss/Invision/AP

Bobbi Kristina Brown op 22-jarige leeftijd overleden

Bobbi Kristina, de 22-jarige dochter van Bobby Brown en Whitney Houston, is zondag overleden. ,,Ze heeft eindelijk vrede in de armen van god", zo liet de familie Houston weten in een verklaring aan E! News.

Bobbi lag sinds januari in coma, nadat ze bewusteloos in bad werd aangetroffen door een vriend van haar vriendje Nick Gordon. Na haar dood gaf Gordon in het televisieprogramma Dr. Phil toe dat hij worstelde met verslavingsproblemen.

Haar familie liet vorige maand weten dat Bobbi Kristina was overgebracht naar een hospice. Haar toestand zou in de periode daarvoor gestaag zijn verslechterd. De grootmoeder van Bobbi Kristina verklaarde in april dat haar kleinkind 'onherstelbare hersenschade' had.

De omstandigheden waaronder Bobbi Kristina bewusteloos raakte in bad zijn nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak. Eerder wees de voogd van Bobbi Kristina met een beschuldigende vinger naar haar vriend Nick Gordon. Hij zou zijn vriendin hebben mishandeld op de dag dat ze in bad werd aangetroffen.

Haar moeder Whitney Houston overleed zo'n drie jaar geleden. Zij verdronk in een badkuip in Los Angeles. Haar dood werd onderzocht maar de politie had uiteindelijk geen reden om aan te nemen dat er opzet in het spel was.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement