Volledig scherm
© anp

Brad en Angelina adopteren zevende kindje

Ze hebben al een grote familie, maar supersterren Brad Pitt en Angelina Jolie hebben daar een zevende telg aan toegevoegd. Het stel verwelkomt binnenkort een 2-jarig jongetje uit Syrië door adoptie.

Volgens de Australische website Woman's Day luistert de jongen naar de naam Moussa. Hij is een vluchteling die momenteel in een vluchtelingenkamp in Turkije verblijft.

Angelina zou Moussa hebben ontmoet toen ze het kamp bezocht als ambassadeur van de kinderwereldorganisatie Unicef. Volgens een vrijwilliger zou de 39-jarige actrice in tranen zijn uitgebarsten toen ze Moussa vasthield. Het jongetje glimlachte en gaf haar een dikke knuffel.

Drie van de kinderen van 'Brangelina' zijn geadopteerd: Maddox, Zahara en Pax. Angelina liet eerder los dat ze tot haar verrassing meer overeenkomsten heeft met adoptiezoon Maddox dan met de drie biologische kinderen Shiloh, Vivienne en Knox. ,,Je zou verwachten dat je meer lijkt op je biologische kinderen, maar bij mij is dat niet zo. Ik zit hetzelfde in elkaar als Maddox.''