Cameron Diaz kocht wiet van Snoop Dogg

LOS ANGELES - Cameron Diaz heeft een, voor Amerikaanse begrippen, schokkende onthulling gedaan. De actrice heeft gisterenavond in de talkshow van George Lopez verteld dat ze als tiener wiet kocht van Snoop Dogg.

De twee celebs zaten allebei op de LBC' High School in Long Beach en kennelijk was Snoop daar al een behoorlijke zakenman.

"Hij was een jaar ouder dan ik. Ik kocht wiet van hem. Ik moest gewoon dat spul hebben!", verklaarde Cameron tegenover talkshowhost George Lopez. Diaz en Dogg groeiden op in Long Beach, Californië. (video)(BRUNOPRESS)

  1. John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker
    update

    John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker

    Britt Dekker is dolgelukkig. Na een praatje met Talpa-adviseur en echtgenoot van Wendy van Dijk Erland Galjaard krijgt zij namelijk een raspaard cadeau van haar nieuwe, tijdelijke werkgever, Talpa-baas John de Mol. Op Instagram laat de 27-jarige Britt Dekker weten dat ze haar droompaard George, dat nu nog in Spanje woont, volgende week in haar stal mag verwelkomen. ,,Bedankt Erland, je mag een keer op George voor dit alles!”, schrijft een uitgelaten Britt.