Channing Tatum bouwt feestje met kassière in tankstation

VideoDat je voor een dansfeestje niet meer nodig hebt dan wat lekkere muziek en lol bewijst Channing Tatum in een filmpje dat op Facebook al 13 miljoen keer is bekeken.

De acteur uit Magic Mike wilde bij het tankstation koffie en een chocoladereep kopen, maar blijkbaar was hij al meer van plan, want hij liet zich filmen en dit alles live uitzenden op Facebook. Tatum was op doorreis en stopte in North Carolina waar hij Beatrice achter de kassa vond. Nadat hij een praatje met haar aanknoopte, wat grapte dat hij de manager was, kreeg hij haar zover uitgebreid met hem te dansen. 

Channing Tatum

Nothin better than a little dance party. Thank you, Beatrice 🙏🏽 s/o Sunoco Racing Logan Lucky #jimmylogansrun

Volledig scherm
© Screenshot
  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”