Volledig scherm
© anp

Chantal Janzen huilt tranen met tuiten: Ineens liep ik daar

foto'sChantal Janzen (35) was emotioneel tijdens de huwelijksceremonie in het chique Hotel Café Royal in Londen. De presentatrice zag haar echtgenoot Marco Geeratz (43) en had geen besef van de gasten om haar heen. ,,Ik heb de dag eigenlijk niet zo goed meegemaakt. Ineens liep ik daar aan de arm van mijn vader'', vertelt ze onze verslaggeefster ter plaatse.

Volledig scherm
© anp
Volledig scherm
© bruno
Volledig scherm
© anp

Chantal en haar Marco trouwden afgelopen week al voor de burgerlijke stand in hun woonplaats Amsterdam, maar bij het feest in Londen komen veel emoties kijken. ,,Nerveus'', twitterde Marco vanmiddag, voor aanvang van de ceremonie, met een foto van zijn blauwe stropdas. Zijn echtgenote koos voor een trouwjurk van Addy van den Krommenacker, met zilverkleurige details en veel kant. Een lange sleep en een kanten sluier maakten het romantische plaatje in Hotel Café Royal compleet. Chantal liet zich inspireren door de Amerikaanse actrice Grace Kelly. ,,Alsof ik zo een jurk heb opgehaald uit Monaco'', vertelt ze daarover. ,,Ik wilde echt die vintage feel.''

Aan de arm van haar vader liep Chantal, gade geslagen door vrienden en collega's zoals Carlo Boszhard, styliste Danie Bles, actrice Jelka van Houten en Wendy van Dijk met haar man Erland Galjaard, Linda de Mol en haar vriend Jeroen Rietbergen, naar Marco toe. ,,Ik huilde tranen met tuiten, het was zo'n mooi samenzijn.'' Chantal en Marco's zoontje James (5) zat met samengeknepen billetjes te wachten totdat hij de ringen mocht geven.

'Ave Maria'
Het huwelijk is voltrokken door Chantals goede vriend Paul de Leeuw. Ook musicalster Freek Bartels was een speciale rol toebedeeld. Hij zong het prachtige 'Ave Maria'. Zijn collega Simone Kleinsma bracht 'Alles' van Herman van Veen ten gehore. Linda de Mol en musicalster Willemijn Verkaik kwamen net iets te laat aan bij het hotel waar de plechtigheid om 15.00 uur Nederlandse tijd begon.

Het gezelschap maakt zich nu op voor een groot feest in het prestigieuze hotel vijfsterren Claridge's Hotel. Chantal draagt daar een simpele versie van haar trouwjurk, de dresscode is black tie. ,,De band gaat spelen en we gaan lekker eten'', sluit Chantal opgelucht af.

Bekijk hier de foto's van de arriverende gasten bij Hotel Café Royal.

Volledig scherm
© anp
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement