Volledig scherm
Dave en Dries Roelvink © Brunopress

Dave Roelvink geïnspireerd door seksleven vader

Dave Roelvink, de zoon van zanger Dries Roelvink, werd op zijn vijftiende ontmaagd in het bed van zijn vader. Vrouwenliefhebber Dave deelde deze bekentenis in het programma Evening Birds van online zender TowelTV.com.

'Mijn eerste keer verliep geheel vlekkeloos, in tegenstelling tot verhalen die je wel eens hoort', vertelt Dave in de uitzending.

Dave heeft zijn passie niet van een vreemde, zijn vader bekende immers al eerder dat hij het bed heeft gedeeld met enkele honderden vrouwen. 'Ik heb mijn vader zelfs laatst nog betrapt in de slaapkamer!' zegt de Amsterdammer met een grote grijns op zijn gezicht.

In het programma Evening Birds belt presentatrice Renée onverwachts aan bij bekende Nederlanders met de vraag of ze mag blijven slapen. 'Dave was heel erg lief en gaf me zelfs een pyjama, ook al had hij liever gezien dat ik die misschien wel helemaal niet aan had gehad!'

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.