Volledig scherm
Het koppel op 21 oktober in Londen. © getty

David Walliams en Lara Stone gescheiden?

Showbizzkoppel David Walliams (43) en Lara Stone (31) zijn na vijf jaar huwelijk gescheiden. Volgens de Britse tabloid The Sun zijn de scheidingspapieren onlangs getekend en heeft Lara gisteravond haar koffers gepakt. David zou verslagen zijn achtergebleven.

De scheiding is nog niet door de woordvoerders van de twee bevestigd. Het Brusselse moddellenbureau IMM Bruxelles, waarbij Lara is aangesloten, wil niet op de kwestie ingaan. Een bekende van David heeft aan Engelse media laten weten dat de acteur totaal van slag is van de relatiebreuk.

Het afgelopen halfjaar werd het bekende koppel weinig samen gezien. Op 21 december bezochten ze nog wel de bruiloft van Elton John en David Furnish en werden ze twee dagen later gespot tijdens de musical Edwards Scissorhands in Londen.

Succesvol
David is acteur en kinderboekenschrijver. Hij is het meest bekend van zijn komische rol in de succesvolle televisieserie Little Britain, die hij maakte samen met Matt Lucas. Lara Stone is topmodel en een dochter van een Nederlandse moeder een Britse vader.

Het stel trouwde op 16 mei 2010 in Londen. Op 5 mei 2013 werd hun zoon Alfred geboren.