Volledig scherm
Demi is niet blij. © EPA

Demi Moore kan scheiding maar moeilijk verwerken

Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn, na vijf maanden samen, verliefder dan ooit. Actrice Demi Moore, met wie Two and a Half Men-ster Kutcher officieel nog steeds getrouwd is, kan dat maar moeilijk verkroppen. Het feit dat de relatie van haar aanstaande ex zo serieus is, doet haar pijn. 'Ze is niet blij met die relatie', verklapt een vriend van Demi.

Het feit dat Ashton en zijn voormalige That '70s Show-tegenspeelster elkaar al zo'n vijftien jaar kennen, stoort Demi het meest. 'Demi heeft zich altijd een beetje onzeker gevoeld over haar huwelijk. Dus ja, het doet haar pijn dat hij nu samen is met iemand die hij al kende ver voor hij met Demi getrouwd was.'

November vorig jaar kondigden de 34-jarige Kutcher en de 49-jarige Moore hun scheiding aan. De breuk werd veroorzaakt door een slippertje van Kutcher met de 22-jarige Sara Leal, met wie hij een avondje was gaan stappen.

Volgens de bron zijn Demi en Ashton nog steeds aan een financiële regeling aan het uitdokteren. De scheiding zal pas worden aangevraagd zodra die afspraken gemaakt zijn. Hoewel Kutcher maar liefst 700.000 dollar per aflevering verdient, wil hij zoveel mogelijk aan de scheiding overhouden.

'Hij is zo gierig! Hij probeert de beste deal rond te krijgen', zegt de vriend van Demi. Een tweede ingewijde ontkent dat echter: 'Ashton wil alles zo snel mogelijk afhandelen.'