Volledig scherm
André Hazes Jr. © ANP/Kippa

Dré Hazes ging op zijn 15de naar de hoeren

Dre Hazes, de nu 18-jarige spruit van wijlen André Hazes, had op zijn 15de een zeer kortstondige 'relatie' met een prostituee. De zoon van de Amsterdamse volkszanger biechtte dat op tegenover Spuiten en Slikken, BNN's talkshow over seks en drugs.

'Dat moet je toch eens geprobeerd hebben, dat is toch niet zo raar', verklaart Dré zijn bezoek aan de Wallen tegenover RTL Boulevard. 'Ze vragen wel naar je leeftijd, maar als je zegt dat je ouder bent dan achttien, dan vinden ze dat goed.' Beter dan zuipen op je 15de moet Hazes junior gedacht hebben. De aflevering met mogelijk 's lands jongste hoerenloper wordt volgende week uitgezonden

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.