Volledig scherm
Stephanie Rucker en frank Rijkaard. © Brunopress

Frank Rijkaard (51) voor vierde keer vader

Frank Rijkaard is voor de vierde keer vader geworden. De 51-jarige werkloze voetbaltrainer en zijn vrouw Stefanie hebben er een zoontje bij: Ceejay. Moeder en zoon maken het uitstekend en Frank is dezer dagen vaak te vinden in de keuken waar hij beschuit met muisjes smeert, weet Weekend.

In 2009 beviel Stefanie, het voormalige kindermeisje van Frank en zijn ex-Monique, ook al van een jongetje, Santi. Santi heeft er dus met Ceejay een broertje bij. Frank had met Monique al een zoon (Mitchell) en een dochter (Lindsay) uit zijn eerste huwelijk met jeugdliefde Carmen.

Sinds Frank begin 2013 werd ontslagen als bondscoach van Saoedi-Arabië zette hij een punt achter zijn trainersloopbaan en zit hij werkloos thuis. Hoewel zijn naam nu weer gonst bij Ajax lijkt het erop dat Frank de voetballerij voorgoed de rug heeft toegekeerd. Volgens Weekend trapt hij liever een balletje met zijn kinderen.

  1. Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’
    VIDEO

    Dionne Stax slaat terug na kritiek op ‘afleidende’ boezem: ‘Deal with it’

    NOS Journaal-anchor Dionne Stax heeft op Twitter grappend gereageerd op de kritiek van tv-maker Maxim Hartman. Die zei gisteren dat hij zich nauwelijks op het nieuws kan concentreren, omdat de boezem van Stax hem zo afleidt. Dionne twitterde vanochtend een foto van een shirtloze Hartman. ,,Vrouwen - en mannen - hebben borsten in alle soorten en maten’’, schreef ze erbij. ,,Deal with it.’’