Volledig scherm
© ANP

Geer en Britt vallen voor 'goddelijke' sixpack Verweij

Sterren Springen-fans kunnen zich gaan verheugen op het bovenlichaam van schaatser Koen Verweij, dat beweren Gerard Joling en Britt Dekker. De olympiër die meedoet aan de schoonspringshow Sterren Springen verbergt namelijk een 'goddelijke' sixpack onder zijn schaatspak.

 
Hij is mijn olympische held en is écht knap. Hij heeft iets magisch over zich heen
Britt Dekker

Gerard Joling noemt Verweij 'de kers op de taart' als het AD hem op de perspresentatie vraagt waarin het tweede seizoen zich onderscheidt van het eerste seizoen. Joling noemt de vier liveshows dit keer ook spectaculairder.

'Twee jaar geleden hadden we het succes onderschat, deze keer pakken we ook uit met special effects en lichtshows. Daarnaast zullen de eerste sprongen van de sterren gewaagder zijn. En geef toe, een halfnaakte Koen Verweij, Dave Roelvink of Jeffrey Wammes, ziet er sowieso erg spectaculair uit', zegt Joling.

Magisch
Voor realityster Britt Dekker is het 'goddelijke' torso van Koen Verweij een van de redenen dat ze meedoet aan het tv-programma. 'Hij is mijn olympische held en is écht knap', vertelt ze het AD. 'Koen heeft iets magisch over zich heen'. We hopen voor de 22-jarige Britt dat haar nieuwe liefde Max Apotowski (32) niet al te jaloers is aangelegd.

Daarnaast springt de dierenliefhebster ook van de duikplank om aandacht te vragen voor een goed doel. 'Brooke Hospital komt op voor paarden en ezels in landen waar de dieren nog moeten werken'. In de tweede liveshow op zaterdag 12 april zien we hoe de blondine 'zonder make-up' van 'een hoge plank' duikt met een 'zo klein mogelijk plonsje'.

Benieuwd hoe Koen Verweij met zijn 'goddelijke' sixpack van de duikplank duikt? Aanstaande zaterdag waagt hij de sprong in de eerste liveshow van Sterren Springen om 20.00 uur op SBS6.

  1. Seksschandaal brengt Scientology en Tom Cruise in verlegenheid

    Seksschan­daal brengt Scientolo­gy en Tom Cruise in verlegen­heid

    Een seksschandaal rond de That ‘70s Show-acteur Danny Masterson (43) doet de Church of Scientology wankelen. Tijdens een rechtszaak hebben vier jonge vrouwen de controversiële kerk ervan beschuldigd verkrachtingen, seksuele aanvallen, mensenhandel en intimidatie onder de mat te vegen. Volgens sekteleden dreigt de hele situatie ook te ontploffen in het gezicht van Tom Cruise (57), het beroemdste lid én uithangbord van Scientology.