Volledig scherm
Gwyneth Paltrow. © AFP

Gwyneth Paltrow ruilt acteren in voor eigen bedrijf

Gwyneth Paltrow laat haar acteercarrière voor wat het is. De Oscarwinnares wil zich nu volledig richten op haar eigen verzorgings- en lifestylemerk Goop, zo onthulde ze donderdag in The Today Show.

Happy 13th birthday, you gorgeous human. You light up every room, my heart, the world. You. Are. Everything. I love you, schnapps. #🍎

119.6k Likes, 1,183 Comments - Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Instagram: "Happy 13th birthday, you gorgeous human. You light up every room, my heart, the world. You. Are...."

,,Ik heb een geweldige carrière gehad, maar mijn passie ligt nu bij het produceren van content, het maken van producten en het regelen van dingen. Het is langzaamaan zo gegroeid. Het is een echt bedrijf geworden", aldus Gwyneth, die overigens niet uitsluit dat ze ooit nog wel eens een rolletje meepakt.

In het televisieprogramma vertelde ze ook hoe het is om de moeder van een tienerdochter te zijn. Haar dochter Apple is pas dertien jaar oud geworden. ,,Ik denk dat het stom is om een 13-jarig meisje te zijn, in welke eeuw dan ook. Het maakt niet uit in welke tijd je opgroeit, het is gewoon moeilijk."

Gwyneths laatste rol was in de geflopte film Mortdecai met Johnny Depp in 2015. Ze won in 1998 een Oscar voor beste actrice in de film Shakespeare in Love.