Volledig scherm
© ANP Kippa

Halina Reijn naar première met ketting van 56.000 euro

foto'sEnigzins nerveus betrad Halina Reijn vanavond de rode loper in Hilversum. De actrice koos voor een peperdure ketting ter waarde van 56.000 euro om de première van de film Pak Van Mijn Hart te vieren.

'Het is best veel gedoe, dus daarom ben ik nerveus', aldus Halina voor de camera van RTL Boulevard over het sieraad om haar nek. Het gaat om een ketting van Bulgari, dat verklaart de hoge waarde.

Acteur Benja Bruijning valt zijn collega bij dat ze er prachtig uitziet. 'Maar het is niet te doen', verzucht Halina in haar paarse jurk.

In de romantische komedie runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) het kledingverhuurbedrijf van hun vader (Bram van der Vlugt) Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde en hun familie. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan.

Pak Van Mijn Hart draait vanaf 6 november in de bioscoop.