Mijn lief.

1,488 Likes, 86 Comments - @halinareijn on Instagram: "Mijn lief."

Halina Reijn suggereert nieuwe liefde: Daniël de Ridder

Halina Reijn en Daniël de Ridder lijken een stelletje te zijn. De actrice heeft op Instagram een foto van de oud-voetballer geplaatst waarin hij in bed ligt met een knuffelbeertje in zijn armen. Als bijschrift heeft Halina een veelzeggend 'mijn lief' geschreven.

Zaterdag verscheen Daniël ook al in de instagramfeed van Halina. Hij werd toen samen met Robert de Hoog en Gijs Scholten van Aschat op de foto gezet in Londen. Halina is momenteel in de Britse hoofdstad vanwege haar rol in Obsession. De Ridder was voorheen samen met Tatum Dagelet. Hun relatie strandde afgelopen jaar.

Halina nam haar geliefde knuffelbeer, die in juni al haar instagramaccount sierde toen ze verhuisde binnen Amsterdam, mee naar Londen.

London ❤️

802 Likes, 6 Comments - @halinareijn on Instagram: "London ❤️"

Volledig scherm
© Instagram / Halina Reijn
  1. Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

    Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

    De Nederlandse actrice Marit van Bohemen (46) is vandaag verwijderd uit de zwaar beveiligde rechtbankbunker in Amsterdam, omdat ze met haar telefoon geluidsopnames had gemaakt van de stem van Sonja Holleeder. Van Bohemen gaat de rol van Sonja spelen in een nieuwe, zesdelige dramaserie over de bestseller Judas die werd geschreven door Astrid: de zus van topcrimineel Willem Holleeder. ,,Ik was me van geen kwaad bewust'', aldus Marit.