Volledig scherm
ANP

Heleen van Royen fantaseert over Mark Rutte

Schrijfster Heleen van Royen heeft weer van zich laten horen. In het programma Life4You onthulde ze dat ze in haar dromen erotische fantasieën heeft over Mark Rutte en Robert ten Brink. Na een droom over Mark Rutte wordt Van Royen naar eigen zeggen 'leuker' wakker dan als ze droomt over Ten Brink.

Presentatoren Carlo en Irene waren even van hun stuk gebracht toen Heleen een boekje open deed. 'Je zegt toch dat...', vraagt Carlo als ze vertelt over droom over Robert ten Brink. 'Die lading had het wel ja,' reageerde Heleen. 'Het was dus een erotische droom,' concludeerde Irene Moors.

En alsof dat nog niet genoeg informatie was voor de vroege zondagavond deed Heleen, die graag over haar seksleven vertelt, nog een duit in het zakje. 'Ik heb het ook weleens gehad met Mark Rutte, maar toen werd ik leuker wakker!'

Gekwetste Robert
Omdat Heleen vermoedt dat Robert ten Brink wel eens gekwetst kan zijn door deze uitspraken, wil ze de pijn wegnemen door hem haar nieuwste boek cadeau te geven. 'Ik zal Robert ten Brink maar even Het grote zomerboek sturen, wellicht verzacht dat een en ander,' twittert ze.