Volledig scherm
© anp

Heleen van Royen naar Griekse zon met toyboy

'Even bijkomen van een heftige tijd', schreef Heleen van Royen op haar Facebook toen ze liet weten dat ze vandaag op reis zou gaan. Heleen is begin dit jaar gescheiden van Ton van Royen, maar windt er geen doekjes om. De 48-jarige schrijfster viert haar welverdiende vakantie met de 26-jarige Bart Meeldijk.

Volgens Showvandaag vertrok het stel vanochtend naar een Grieks eiland. Op Twitter deelde de schrijfster een foto met haar volgers waarop het 'vakantiestel' lachend een fles whisky deelt. 'You are delaying the flight.' Rennen! Hakken uit. Net op tijd. Hello @BartRIGBY goodbye Holland', schreef de brunette bij de foto. Of de 22 jaar jongere Rigby-drummer de nieuwe liefde in haar leven is, is nog onduidelijk. Maar dat haar ex-man en zij erg goede vrienden zijn, is onomstotelijk. Dat bewijst het feit dat Ton haar naar het vliegveld bracht.

Meeldijk en Van Royen zijn inmiddels een aantal weken aan het daten, maar spreken nog niet over een relatie. In het programma Koffietijd deed Heleen van Royen begin mei alle roddels van de hand en noemde hem 'gewoon iemand die ik heb ontmoet en die heel leuk is'. Ze zouden samen naar een feestje zou gegaan, maar 'that's it'. 'Ineens zou ik al een relatie met hem hebben en ik héb geen relatie', zei Heleen. 'Ik heb een nieuw boek, een winkel, een campagne'.

Wel werd het koppel samen gespot op de première van Leve Boerenliefde. Ook zouden ze samen een 'heftige nacht' hebben gehad in het Q-hotel.