Volledig scherm
© bruno

Heleen van Royen ontvangt haar 'toyboy' in Portugese casa

Heleen van Royen en haar jonge nieuwe liefde Bart Meeldijk hebben weer plannen gemaakt elkaar te ontmoeten in Portugal. Na een vakantie naar Griekenland is het helemaal koek en ei tussen de twee. Morgen stapt Bart in het vliegtuig om zijn vriendin weer te zien. Hij gaat niet alleen op reis.

Eerder liet Heleen weten dat ze de vakantie met de 22 jaar jongere Bart wel 'een beetje spannend' vond. Het avontuur liep goed af, want volgens Bart, drummer van de band Rigby, was het 'erg leuk'.

Bier
Vorig weekend hield de schrijfster de mannen gezelschap tijdens een optreden op Concert at Sea en een weerzien werd snel gepland. 'Morgen vliegen Christon en Bart naar mijn casa in Portugal', meldt Heleen op Twitter. Ze verklapt dat de zanger en drummer van Rigby naar Faro vliegen om in Portugal een nieuwe videoclip willen opnemen. Het zou gaan om beelden bij de nieuwe single 'Lighter'. Het nummer werd opgenomen op een woonboerderij op Texel en is terug te vinden op het vierde album met de voorlopige werktitel Island On Mainland.

Voor het bezoek van de band moeten volgens Heleen voorbereidingen getroffen worden. 'Ik vrees dat ik de koelkast dien vol te stouwen met bier, of nemen ze hun eigen Grolsch mee?'