Ilse DeLange en Waylon op het Songfestival
Volledig scherm
Ilse DeLange en Waylon op het Songfestival © ANP Kippa

Ilse gaat zonder Waylon door met The Common Linnets

UpdateWaylon heeft op Facebook verklaard waarom hij de laatste weken niet met Ilse DeLange heeft opgetreden. 'The Common Linnets is een project van Ilse DeLange. Zij heeft het bedacht en het is ook altijd duidelijk geweest dat dit in een wisselende samenstelling zou zijn', schrijft de zanger. Ilse Delange stond bij de laatste optredens van The Common Linnets op het podium met een 'inval-Waylon': de Amerikaanse countryzanger Jake Etheridge.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Schoonvader Witschge kiekt 'verdwenen' Waylon

  Schoonva­der Witschge kiekt 'verdwenen' Waylon

  Is het Waylon nu wel of niet? Achter dat rode gordijn op de tweet van zijn nieuwe 'schoonvader' Richard Witschge? Aan de kleding en de armen valt het nauwelijks te zien maar het muziekinstrument is wel degelijk van de 34-jarige zanger. Het is precies de gitaar waarmee Waylon met 'Calm after the Storm' optrad. (Let vooral op de druppelvormige zwarte vlek). Dus, ja. Justitieminister Opstelten kan rusten: Waylon is terecht. En heeft blijkbaar nog best zin in een geintje. Blijft wel de grote vraag: waarom niet in een deuntje?