Volledig scherm
Blue Ivy Carter, Jay-Z en Beyoncé © Getty Images for MTV

Is Beyoncé weer in verwachting?

Jay Z heeft de geruchten over de mogelijke zwangerschap van zijn vrouw Beyoncé aangewakkerd. Tijdens een optreden in Parijs in het kader van hun gezamenlijke On the Run-tour voegde de artiest een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van het nummer Beach is Better.

Volledig scherm
© EPA

Jay Z en Beyoncé hebben samen al een dochtertje van 2 jaar, dat naar de naam Blue Ivy luistert. Maar de kans is groot dat het meisje binnenkort een broertje of zusje krijgt. 'Cos she pregnant with another one', tekenden Amerikaanse media vrijdag op uit de mond van Jay Z.

Het is niet de eerste aanwijzing dat de 33-jarige zangeres opnieuw in verwachting is. Haar 44-jarige echtgenoot zou zich de laatste tijd anders gedragen. 'Hij is heel erg beschermend, net als tijdens haar eerste zwangerschap', zei een anonieme bron onlangs tegen OK! Magazine.

Organisch eten
'Hij wil dat Bey absoluut geen stress ervaart. Jay Z heeft haar personeel opgedragen om rustig te praten en geen fel licht te gebruiken of harde muziek te luisteren. En hij wil dat Beyoncé alleen maar organisch eten binnenkrijgt. Hij doet echt zijn best om haar op haar gemak te stellen.'

Ook zou zijn opgevallen dat Queen Bey al een poosje geen alcohol meer heeft gedronken. 'Op een zeker moment werd backstage voor haar een glas champagne besteld om het succes van hun tour te vieren, maar ze weigerde beleefd en wreef over haar buik, misschien onbewust.'

Wikkeljurk
Daar komt nog eens bij dat Beyoncé in Frankrijk in een ruimzittende groene wikkeljurk werd gespot. Sommige fans vermoeden dat hun idool dit specifieke kledingstuk had aangetrokken om haar beginnende babybuikje voor het oog van de wereld te verbergen, maar ook dat is speculatie.

Als Mr. and Mrs. Carter inderdaad gezinsuitbreiding te wachten staat, zou dat nogal verrassend zijn. De twee wereldsterren komen de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege hun vermeende huwelijksproblemen, al wordt zeker niet uitgesloten dat het geruzie één grote marketingstunt is.