Volledig scherm
© Brunopress

Jan de Hoop apetrots op nieuwe SUV

Na de uitzending van Ontbijtnieuws is Jan de Hoop vanmorgen in zijn Audi Q5 vertrokken naar een Mitsubishi-dealer om zijn nieuwe auto op te halen. Vol trots twittert de nieuwslezer wat kiekjes van zijn elektrisch aangedreven Mitsubishi Outlander.

Gisteravond zat De Hoop al vol spanning. 'Het wordt een onrustige nacht voor de Audi Q5. Morgen voor het laatst met het baasje naar Hilversum', is te lezen op het twitteraccount van de nieuwslezer.

De crisis heeft blijkbaar (nog) niet toegeslagen bij RTL. De cataloguswaarde van zijn nieuwe SUV bedraagt maar liefst 52.679 euro. Vanmorgen moest Jan de Hoop nog mededelen in het Ontbijtnieuws dat Sanoma 500 banen schrapt. 'Sterkte voor de collega's daar', twitterde hij voor de uitzending.

Na het nieuwsbulletin vertrok Jan de Hoop naar de Mitsubishi-dealer om zijn gloednieuwe bolide te onthullen. De Hoop plaatste wat foto's van zijn hagelwitte SUV op Twitter. Op een van de foto's zien we dat hij trots zijn statusblik showt aan Ruud Feltkamp. De GTST-soapie was aanwezig om ook de sleutel van een elektrische Mitsubishi Outlander op te halen. 'Gezellig samen autootje shoppen', schreef de acteur op Twitter.