Jan en Monique Smit scoren platina met kleuteralbum

Monique en Jan Smit zijn zondag verrast met een dubbel platina plaat. Het album van 2 Kleine Kleutertjes is meer dan 80.000 keer verkocht. Jan, die de liedjes schreef, en Monique, die de nummers inzong, kregen het eremetaal in Hilversum waar de theatertour 2 Kleine Kleutertjes zijn première beleefde.

,,Wat een fantastische dag'', jubelde Monique op Instagram. ,,Vandaag de theaterpremière van 2 kleine kleutertjes en verrast met dubbel platina!''

Edsilia Rombley zette broer en zus Smit op het podium van Theater Gooiland in het zonnetje.

Drie jaar geleden kreeg Jan het idee een speciaal project te starten voor kinderen in de leeftijd van twee tot vijf jaar. Inmiddels omvat 2 Kleine Kleutertjes onder meer een boek, cd en tekenfilmpjes.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”