Jay Z 'waarschuwt' Chris Brown Rihanna geen pijn te doen

Jay Z heeft Chris Brown op zijn hart gedrukt Rihanna geen pijn meer te doen. In zijn vorige relatie met de zangeres kon Brown moeilijk zijn handjes thuishouden. Jay Z heeft nu gedreigd 'hem kapot te maken' als hij Rihanne nog een keer mishandelt. 'Zowel lichamelijk als geestelijk doe je haar geen pijn meer', zou hij tegen Chris gezegd hebben.

Volledig scherm
Chris Brown is gewaarschuwd. © photo_news

Afgelopen week waren Rihanna en Chris, op uitnodiging van Jay Z, aanwezig bij een van zijn concerten. Brown zat innig met zijn arm om Rihanna heengeslagen. Ingewijden zouden in de uitnodiging van Jay Z een soort van goedkeuring zien voor de hernieuwde vriendschap tussen Rihanna en Chris.

Dat er aan die goedkeuring wel wat voorwaarden zitten, blijkt uit de waarschuwing die de rapper Brown nu gegeven heeft. In de eerste relatie met Brown moest Rihanna zich, nadat hij haar flink mishandelde, laten behandelen in een ziekenhuis .

De laatste tijd wordt het stel weer regelmatig met elkaar gespot. Brown zou zelfs zijn relatie hebben beëindigd om bij Rihanna te zijn. De zangeres zei onlangs met Chris 'te willen trouwen', ook vertelde ze 'nooit bij hem weggegaan te zijn, als de media zich buiten de de hele situatie had gehouden.'

Volledig scherm
Hopelijk geen blauwe plekken meer voor Rihanna. © photo_news