Volledig scherm
© Brunopress

Jennifer Hoffman heeft veel foute mannen 'verslonden'

Actrice Jennifer Hoffman heeft tijdens haar vrijgezellenbestaan niet bepaald stilgezeten. 'Vijf jaar lang heb ik er alles uitgehaald wat erin zat', vertelt de 31-jarige blondine.

'Ik was altijd een braaf meisje, dus het voelde goed om eens andere keuzes te maken en met foute mannen uit te gaan', vertelt ze aan Viva.

Jennifer genoot met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. 'In die tijd heb ik elke soort man gezien.' Toch was de actrice toe aan een serieuze relatie. 'Het laatste jaar was ik er klaar mee. Ik wilde weer écht verliefd worden.' In eerste instantie dacht Jennifer nooit meer verliefd te worden, maar gelukkig bleek dit niet het geval.

Vorig jaar liep ze de liefde van haar leven tegen het lijf. 'Op het moment dat ik alles losliet en besloot om een leuke, single vrouw te blijven, werd ik verliefd'. Cabaretier Henry van Loon is de gelukkige. 'Een lange, verlegen man die totaal niet aan mijn eisenlijstje zou voldoen', zegt Hoffman over haar liefje. 'Ik zag hem bij Comedy Live en dacht nog: wat een rare snuiter. Maar ik werd strontverliefd.'