Volledig scherm
Ozzy Osbourne en zijn vrouw met Justin Bieber. © AFP

'Jeugdige' Ozzy: 'Plastische chirurgie werkt verslavend'

Ozzy Osbourne is gespot met een opmerkelijk jeugdig uiterlijk. Op foto's die in handen zijn van Daily Mail poseert hij tijdens een Grammyfeestje zonder zonnebril, waardoor extra goed is te zien dat zijn gezicht maar weinig rimpels vertoont.

De 64-jarige rocker en zijn 60-jarige vrouw Sharon zijn heel open over hun bezoekjes aan de plastische chirurg. Daily Mail meldt hoe Ozzy eerder al eens trots heeft verteld over een bezoek aan een kliniek.

'Ik heb een facelift gehad en wat aan mijn neus laten doen. Het heeft mijn zelfvertrouwen zeer versterkt. Wanneer je in de spiegel kijkt en iets ziet waar je ongelukkig van wordt, dan moet je daar iets aan laten doen. Dat maakt je leven makkelijker.' Het is niet bekend of de artiest recentelijk iets heeft laten doen aan zijn gezicht. Hij stelde wel dat plastische chirurgie verslavend werkt. 'Het is net als met tatoeages, als je er één hebt, wil je er twee en dan drie.'

Sharon vertelde eind vorig jaar nog in haar talkshow dat ze spijt heeft van haar vele pijnlijke cosmetische ingrepen, en dat ze deze daarom voorgoed heeft afgezworen.