Volledig scherm
John Travolta © AFP

John Travolta praat over verlies zoon

John Travolta heeft een hele moeilijke tijd meegemaakt toen hij in 2009 zijn zoon Jett verloor. 'Het is het ergste wat er ooit in mijn leven is gebeurd', vertelt de acteur aan BBC.

Volledig scherm
© EPA

'Eerlijk gezegd, wist ik toen niet of ik dit zou overleven', vervolgt de acteur. Jett leed al jaren aan de ziekte van Kawasaki. Tijdens een familievakantie op de Bahama's kreeg hij een toeval en kon hij niet meer gereanimeerd worden. 'Hierna was het leven niet meer interessant voor me. Dus het kostte me heel veel energie om er bovenop te komen.'

De 59-jarige John vertelt dat hij tijdens het rouwproces veel steun heeft gekregen van de Scientology-kerk. 'Ik zal hen altijd dankbaar zijn voor hun support in die twee zware jaren die volgden.' Travolta is al sinds 1970 een aanhanger van de religie. Volgens hem heeft de leer al meer dan eens zijn 'leven gered'.

Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben nog twee kinderen: een dochter van 13 genaamd Ella Bleu en een zoon Benjamin (3).

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.