Volledig scherm
John Travolta © AFP

John Travolta praat over verlies zoon

John Travolta heeft een hele moeilijke tijd meegemaakt toen hij in 2009 zijn zoon Jett verloor. 'Het is het ergste wat er ooit in mijn leven is gebeurd', vertelt de acteur aan BBC.

Volledig scherm
© EPA

'Eerlijk gezegd, wist ik toen niet of ik dit zou overleven', vervolgt de acteur. Jett leed al jaren aan de ziekte van Kawasaki. Tijdens een familievakantie op de Bahama's kreeg hij een toeval en kon hij niet meer gereanimeerd worden. 'Hierna was het leven niet meer interessant voor me. Dus het kostte me heel veel energie om er bovenop te komen.'

De 59-jarige John vertelt dat hij tijdens het rouwproces veel steun heeft gekregen van de Scientology-kerk. 'Ik zal hen altijd dankbaar zijn voor hun support in die twee zware jaren die volgden.' Travolta is al sinds 1970 een aanhanger van de religie. Volgens hem heeft de leer al meer dan eens zijn 'leven gered'.

Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben nog twee kinderen: een dochter van 13 genaamd Ella Bleu en een zoon Benjamin (3).

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?