Volledig scherm
Johnny is gevallen voor de charmes van de blonde Anouk (hier op beeld uit 2009). © ANP (fotomontage)

Johnny de Mol datet blonde KUS-zangeres

RTL-hunk Johnny de Mol (37) is aan het daten met presentatrice en zangeres Anouk van Schie (34), bekend van de meidengroep KUS. Dat bevestigt zijn management aan deze site. De prille gezelligheid is nog geen 'heftige relatie', maar de tortelduiven vinden elkaar wel érg leuk.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Johnny en Anouk hebben deze zomer veel tijd samen doorgebracht, maar hebben nog geen idee waar dat naartoe gaat. Daarmee zijn de twee volgens De Mols manager ook niet bezig.

Uit een eerdere relatie met Co Rowold heeft Anouk al een dochtertje van bijna drie jaar, Kiki. Tussen 2008 en 2010 had ze verkering met comedian Javier Guzman, voor wie ze in 2009 zijn Sinterklaasconference produceerde.

KUS
De knappe blondine, die zang en viool studeerde op het conservatorium, werd in 2004 bekend als een van de zangeressen van KUS. Daarin zat ook oud-Idols-kandidate Meike Hurts. Na hun KUS-tijd begonnen de twee in 2012 het zangduo Mash, maar ze hadden weinig succes.

In de jaren daarna was Van Schie als voice-over en presentatrice te zien en te horen op onder meer RTL4 en SBS6. Sinds juni is ze het gezicht van Hier Aan De Kust op SBS.

De Mol had al eerder relaties met bekende vrouwen, onder wie Bridget Maasland, Josje Huisman en Chantal Janzen. Afgelopen maart liep na twee jaar zijn relatie met Shima Kaes, die hij zijn 'zielenmaatje' noemde, op de klippen. De twee hadden trouwplannen, maar de Superkids-presentator was volgens zijn ex niet klaar voor het huwelijk.

Volledig scherm
KUS in 2009. © anp