Volledig scherm
© ANP

Kees Tol de 'lekkerste bekende gay'

Kees Tol wordt gezien als de 'lekkerste bekende gay' van Nederland. De Volendammer was erg verbaasd om zijn titel. 'Er zijn zoveel knappe mannen, zo zie ik mezelf helemaal niet. Je zou toch meer zo'n Ferry Doedens verwachten ofzo', zegt hij in Veronica Magazine.

Volledig scherm
© Humberto Tan. ANP Kippa

Humberto Tan is erg geliefd bij de vrouwen (en mannen). Eerder werd hij al benoemd tot de meest begeerde minnaar van Nederland en nu mag hij ook de titel 'lekkerste kale man van Nederland' dragen. Het entertainment magazine liet 'het grote Wat vindt Nederland lekker? onderzoek' uitvoeren door Maurice de Hond. De enquête werd ingevuld door 250 mensen.

Uit de vragenlijst kwam ook naar voren dat Jan Smit de lekkerste zanger is, Epke Zonderland het lekkerste wasbordje heeft en Doutzen Kroes en Jan Kooijman de lekkerste billen hebben. Ranomi Kromowidjojo mag zich vanaf nu de lekkerste sportvrouw van Nederland noemen.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.