Volledig scherm
Laura Ponticorvo. © ANP Kippa

Laura Ponticorvo: Ik kon niet stoppen met huilen

Laura Ponticorvo (31) heeft vanavond voor het eerst gereageerd op het lekken van haar intieme foto's en video's. De vlogster, vooral bekend van de RTL-realityserie 'Mijn vieze vette vervelende verloofde', zit er zichtbaar doorheen nu ook zij slachtoffer is geworden van The Fappening 2.0. ,,Vanaf half tien tot half één kon ik niet stoppen met huilen", vertelt ze in RTL Boulevard.

De brunette is ontdaan door de situatie. ,,Ik werd wakker en kreeg een berichtje. Mijn wereld stortte letterlijk in." Toch laat ze zich niet uit het veld slaan. ,,Eigenlijk hoef ik me helemaal niet te schamen", concludeert ze na een goed gesprek met haar vriend en andere mensen om haar heen. ,,Iedereen stuurt toch wel eens sexy foto's?"

Ponticorvo is nu druk in de weer met aangifte doen. Ze heeft dezelfde advocaat als Patricia Paay in de armen genomen. 

Slachtoffers

Eerder deze week lekten er al privéfoto's van actrices Emma Watson en Amanda Seyfried. De hackers zeggen ook beelden van Carice van Houten te hebben ontvreemd, al zijn deze nog niet gepubliceerd.

De hack heeft online de naam The Fappening 2.0 gekregen. De eerste 'Fappening' vond plaats in 2014, toen een groot aantal privéfoto's van sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton werden gelekt die zij op iCloud van Apple bewaarden.