Volledig scherm
© AFP

Lea Michele ontroostbaar na dood Cory Monteith

Glee-actrice Lea Michele is overmand door verdriet na het overlijden van haar collega en partner Cory Monteith. De 31-jarige Canadees werd zaterdag in zijn hotelkamer in Vancouver dood aangetroffen na een avondje uit met vrienden. De 26 jaar oude Michele is ontroostbaar.

Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Monteith en Michele zijn ruim een jaar samen geweest. In maart liet Monteith zich vrijwillig opnemen voor zijn drugsverslavingen. Michele bleef hem terzijde staan. 'Ik hou van Cory en steun hem. Ik ben trots op hem dat hij deze beslissing genomen heeft', zei ze toen.

Overdosis
De steracteur uit Glee kampte al sinds zijn dertiende met alcohol- en drugsproblemen. Sommige bronnen opperen dat hij in Vancouver gestorven is aan een overdosis.

Monteiths partner blijft 'hysterisch en totaal ontroostbaar' achter, volgens een bron op HollywoodLife.com. 'Ze is compleet kapot van verdriet', luidt het. Vorige maand trad het stel nog in het openbaar op het jaarlijkse Chrysalis Butterfly Ball in Los Angeles. Michele straalde toen en verkondigde aan de pers: 'Hij ziet er goed uit, niet?'

Laatste kans
Volgens een vriend van Monteith was het de acteur menens om nuchter te blijven na zijn afkickperiode in de gerenommeerde Betty Ford Clinic, meldt E! News. 'Hij zei zelf dat het zijn laatste kans was.'