Volledig scherm
De Mol. © Brunopress

Linda de Mol vindt zichzelf te dik en gaat afvallen

Linda de Mol vindt zichzelf te dik en gaat daarom deelnemen aan een afvalprogramma. De presentatrice maakt in haar eigen blad LINDA bekend dat haar gewicht 'uit de hand is gelopen'.

Volledig scherm

De LINDA staat deze maand in het teken van afvallen. 'Shit, we moeten weer in die klote bikini', luidt het op de cover. Linda de Mol zelf staat model en hees zich in een rood/witte bikini. Opvallend is dat Linda's lijf niet zichtbaar is.

De 47-jarige presentatrice doet geen uitspraken over haar eigen gewicht. 'Momenteel ben ik 47, is mijn BMI (Body Mass Index, red.) verre van laag en weeg ik... Zucht... Nee, dat zeg ik niet. Het is te erg. Te erg uit de hand gelopen.' Daarnaast geeft ze toe dat het tijdens haar kinderjaren wel anders was. Linda bezocht met haar moeder een dokter omdat ze zo mager was. 'Dat meisje wordt nooit dik', luidde het commentaar van de deskundige.

Om te voorkomen dat ze zwaarder wordt, heeft Linda besloten zes weken lang af te vallen. Lezeressen van LINDA kunnen meedoen. Degene met het beste resultaat verschijnt op de cover van het blad.