Volledig scherm
© Getty

Lover Jennifer Lopez vroeg transseksueel naaktfoto's

Casper Smart, de vriend van Jennifer Lopez, zou zijn liefje hebben bedrogen met transseksueel Sofie Vissa. Aan Woman's Day vertelt Sofia dat ze verschillende pikante foto's naar de danser heeft gestuurd.

'Ik heb zo'n vijf of zes foto's gestuurd. Een paar van deze waren spannend en op de laatste die ik hem stuurde was ik helemaal naakt', aldus Sofie die zegt dat Casper het leuk vond. Vissa zegt dat ze er geen geheim van maakte dat ze een transseksueel is. 'Bij de foto's op mijn Instagramaccount zet ik hashtags als shemale of transgender."

Smart zou haar een vriendschapsverzoek hebben gestuurd en zo raakten de twee in contact. Ze begonnen met chatten en uiteindelijk zou Casper haar hebben gevraagd om meer foto's. 'Hij wilde duidelijk iets dat weinig aan de verbeelding overliet', aldus Sofie die de danser ook om een spannende foto vroeg. Uiteindelijk zou hij haar twee plaatjes in zijn ondergoed hebben gestuurd.

Daarna zouden de twee een tijdje contact hebben gehad. Tot het moment waarop Vissa hem een naaktfoto stuurde. "Ik dacht dat iemand het misschien had gezien en dat hij ermee in de problemen was gekomen." Uiteindelijk zou Casper alles hebben gewist. Sofie is niet de eerste transseksueel die zegt contact te hebben gehad met Casper. Volgens het blad is Jennifer niet blij met deze commotie en zou hun relatie een dieptepunt meemaken.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.