Madonna verrast bezoekers homobar New York met optreden

Bezoekers van de bekende homobar Stonewall Inn in New York werden verrast op een bijzonder optreden tijdens Oudejaarsavond. Niemand minder dan The Queen of Pop Madonna kwam een tweetal nummers zingen, begeleid op gitaar door haar 13-jarige zoon David.

Volledig scherm
Madonna © EPA

Madonna zong een akoestische versie van haar hit Like a Prayer en een cover van Elvis’ nummer Can't Help Falling In Love. Het publiek was dolenthousiast en zong uit volle borst mee. Voorafgaand aan de show gaf de zangeres een toespraak over gelijke rechten. 

Madonna is al jaren een supporter van de LGBTQ gemeenschap en wordt door hen op handen gedragen. ,,Ik sta hier trots op de plek waar pride is begonnen. We zijn hier samen om 50 jaar revolutie te vieren. Als we de tijd nemen om elkaar echt te leren kennen, zouden we erachter komen dat we allemaal dezelfde kleur bloed hebben en we allemaal moeten liefhebben. We vechten voor onszelf, voor elkaar maar vooral voor de liefde’’, aldus Madonna.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.