Volledig scherm
Sylvie: steun zoeken bij medium © EPA

'Medium staat Sylvie bij'

Medium Sarina Bruens, die regelmatig te zien is in het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors, zou een grote rol spelen in het leven van Sylvie. Zo zou Sarina Sylvie voorzien van adviezen bij het nemen van grote beslissingen.

Zo zou het medium Sylvie voorzien van adviezen bij het nemen van grote beslissingen, schrijft De Telegraaf vandaag.

Het gaat zelfs zover dat ze haar beslissingen laat afhangen van het goede gevoel van Sarina. Ook bij tv-opnamen van Sylvie is Sarina aanwezig. Als het medium de indruk krijgt dat Sylvie een pauze nodig heeft laat ze zelfs de repetities stilleggen.

Een crew van meer dan vijftig man zou tijdens tv-opnamen zelfs getuige zijn geweest van een opmerkelijke gebeurtenis: Sarina die de presentatrice witte druifjes voerde.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.