Volledig scherm
Sylvie: steun zoeken bij medium © EPA

'Medium staat Sylvie bij'

Medium Sarina Bruens, die regelmatig te zien is in het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors, zou een grote rol spelen in het leven van Sylvie. Zo zou Sarina Sylvie voorzien van adviezen bij het nemen van grote beslissingen.

Zo zou het medium Sylvie voorzien van adviezen bij het nemen van grote beslissingen, schrijft De Telegraaf vandaag.

Het gaat zelfs zover dat ze haar beslissingen laat afhangen van het goede gevoel van Sarina. Ook bij tv-opnamen van Sylvie is Sarina aanwezig. Als het medium de indruk krijgt dat Sylvie een pauze nodig heeft laat ze zelfs de repetities stilleggen.

Een crew van meer dan vijftig man zou tijdens tv-opnamen zelfs getuige zijn geweest van een opmerkelijke gebeurtenis: Sarina die de presentatrice witte druifjes voerde.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”