Volledig scherm
Jagger heeft, naar verluidt, een grote. © AFP

'Mick Jagger heeft een grote en lekkere penis'

Met deze uitspraak maakt 'The Who'-gitarist Pete Townshend voor eens en voor altijd een einde aan de vermoedens dat Rolling Stone Mick Jagger niet zo groot geschapen is. Townshend deed zijn ontboezeming als reactie op de roddel van Keith Richards die onlangs beweerde dat 'de natuur de Stones-zanger niet erg gunstig gezind was geweest op die plek.'

Volledig scherm
Townshend. © EPA

'Wat ik me herinner van de penis van Mick is dat hij enorm groot en ontzettend lekker is', slingerde Townshend gisteren schaamteloos een zaal vol journalisten in, tijdens een persconferentie in Londen.

Over het lid van bandlid Roger Daltrey liet hij daarentegen niets los. 'Ik herinner me niets van Roger's ding en zou er ook nooit iets over durven te zeggen. Hopelijk haalt dit het internet', grapte de gitarist.

Vierduizend veroveringen
Groot of klein, Mick Jagger heeft met zijn lid heel wat vrouwenharten sneller laten slaan. Zo deelde Mick Jagger volgens Christopher Andersen, auteur van de biografie 'Mick, Sex and Rock 'n Roll', het bed met ruim vierduizend vrouwen. Hoewel de legendarische zanger niet meewerkte aan het boek, vindt hij het indrukwekkende aantal een realistische schatting.

Onder de vierduizend vrouwen die Jagger van dichtbij leerde kennen, zitten onder andere Jackie Onassis en Carla Bruni, allebei ex-presidentsvrouw. Verder worden ook actrices Uma Thurman en Brigitte Bardot genoemd, evenals zangeressen Tina Turner en Madonna.