Volledig scherm
© getty

Miley Cyrus: Ik heb geen anorexia

Kreen Miley Cyrus kreeg een paar maanden geleden nog een lading kritiek te verwerken omdat Twitteraars haar 'te dik' vonden, nu zou de voormalige 'Hanna Montana'-ster weer te dun zijn. Aanleiding is een Twitterfoto van een bezoek aan een filiaal van fastfoodketen Carl's Jr.

'Ik kan het niet eten. Ik ga er gewoon heel hard aan ruiken! Het water loopt me in de mond', twittert ze bij een foto van een papieren zak van Carl's Jr.

Miley-haters zagen hun kans schoon om de actrice opnieuw met de grond gelijk te maken. Zo zou de dochter van Billy Ray Cyrus volgens hen aan anorexia lijden maar zit ze nog steeds in de ontkenningsfase.

Tegenaanval
Miley ging onmiddellijk in de tegenaanval: 'Het gaat hier niet om gewicht maar om gezondheid', en daarmee was volgens haar de kous af.

Het is niet de eerste keer dat de Hollywoodster kritiek krijgt op haar gewicht. Zo doken er een half jaar geleden nog YouTube-video's op met als titel 'Miley Cyrus weegt 100 kilo'. Ook toen diende ze de pestkoppen van repliek door te zeggen dat ze trots is op zichzelf en haar vrouwelijke rondingen.