Volledig scherm
Sylvie en Rafael. © bruno

'Miljoenenstrop hangt Sylvie en Rafael boven het hoofd'

UpdateSylvie en Rafael van der Vaart hebben hun eigen ondernemingen, Rafa Sports Limited en Sylverie Productions Limited, gevestigd op Cyprus. Gezien de financiële crisis op het eiland zou de twee nu een miljoenenstrop boven het hoofd hangen.

Volledig scherm
© Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dat meldt weekblad Privé. Het Cypriotisch belastingklimaat is gunstiger en het zou goed kunnen dat de twee sterren ook hun inkomen op een Cypriotische bank laten storten. Volgens het blad stortten ze sinds 2002 in ieder geval hun spaargeld daar. Het magazine baseert dit op afschriften die ze in bezit heeft en spreekt over een 'miljoenenstrop' en het 'verdampen' van hun geld.

Om hoeveel geld het precies gaat, is niet bekend. Spaartegoeden tot 100.000 euro worden nog gegarandeerd, maar over grotere bedragen moet waarschijnlijk een heffing worden betaald. Als Sylvie en Rafael de miljoenen die ze verdienen op Cyprus hebben gestald, zullen ze een flinke som van hun vermogen zien verdampen.

'Playboy kan mij niet betalen'
Gisteren liet Sylvie tijdens de opnames van het Duitse Let's Dance, een show die ze samen met Daniel Hartwich presenteert, nog weten dat ze niet in Playboy had gestaan. Op de vraag of dat in de toekomst zou gebeuren, antwoordde ze: Playboy kan mij niet betalen.' Wellicht verandert ze in de toekomst nog van mening als ze minder geld tot haar beschikking heeft.

Volledig scherm
© Photo News
Volledig scherm
© Getty Images