Volledig scherm
© Getty Images

Milow tikt 3,2 miljoen dollar af voor gloednieuw stulpje in L.A.

Foto'sDe zonovergoten, aan zee gelegen wijk Venice Beach in Los Angeles is een Vlaamse bewoner rijker. Zanger Milow heeft er namelijk een stulpje gekocht van maar liefst 3,2 miljoen dollar.

Hoewel woningen van een dusdanig kaliber normaal gesproken toebehoren aan grote, internationale beroemdheden - die er hun hand overigens niet voor omdraaien om er nog een paar miljoen bij te doen - hoort Milow er met zijn luxe onderkomen nu ook helemaal bij. Het gaat duidelijk goed met de carrière van de zanger. Zo noemt hij als reden van zijn kersverse aankoop zelfs dat hij een grotere muziekstudio nodig zou hebben.

Van alle luxe voorzien

Het nieuwste onderkomen van de Vlaamse singer-songwriter ligt in het meest exclusieve deel van het Californische Venice Beach en leidt via een wandelpad rechtstreeks naar het parelwitte strand. Daarbij heeft het pand een gigantische keuken, vijf slaapkamers - waaronder een grote master bedroom met open haard, balkon en twee inloopkasten, zes badkamers, een fitnessruimte en een garage waar plek is voor drie auto's. Het dakterras bevat een jacuzzi en biedt uitzicht op de oceaan.

Volledig scherm
© Movoto
Volledig scherm
© Movoto
Volledig scherm
© Movoto
Volledig scherm
© Movoto
Volledig scherm
© Movoto
Volledig scherm
© Movoto