Volledig scherm
© getty

Naar bed met Bieber? Sekspop maakt het mogelijk

Opblaaspoppen van vrouwelijke celebrities bestaan er al genoeg, moet  Pipedream Production hebben gedacht. Binnenkort brengt het Amerikaanse bedrijf daarom een opblaasbare Justin Bieber op de markt.

Volledig scherm

Lady Gaga, Beyoncé, Christina Aguilera, Pamela Anderson: van al deze celebrities zijn al opblaaspoppen gemaakt door het Amerikaanse Pipedream Production. Het bedrijf wilde nu aan de behoefte van vrouwen (en natuurlijk homo's) voldoen en ontwikkelde een sekspop van tieneridool Justin Bieber. Voor een bedrag van 26 dollar ben je de trotse eigenaar van een 'Just-in-Beaver' pop.

De boy toy is op de markt gebracht als een 'one size fits all' en is bedoeld voor de echte Beliebers (fans) of voor de haters, want je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als boksbal.

De meningen van Bieber-fans over de Just-in-Beaver' zijn verdeeld, schrijft Gigwise. Sommigen reageren met afschuw op de sekspop, anderen zien er het nut wel van in en willen er zelf zo snel mogelijk een aanschaffen.

  1. Relatie-experts zijn kritisch over 'terugkeer André’: ‘Stap van Monique is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Relatie-ex­perts zijn kritisch over 'terugkeer André’: ‘Stap van Monique is ongeloof­lijk’

    Na de veelbesproken vakantie op Curaçao draaide de geruchtenmolen op volle toeren. André Hazes maakte daar gisteren op Instagram een einde aan. Het klopt, André (26) en Monique Westenberg (42) zijn weer een stel. Relatietherapeuten zetten vraagtekens bij de stap, maar snappen hem wel. ,,We zijn soms op zoek naar spanning, maar geborgenheid blijkt uiteindelijk belangrijker.”