Volledig scherm
De Volendamse Nancy deed haar verhaal aan RTL Boulevard © RTL

Nancy Bond (40): 'Ik vind het voor Monique ontzettend erg'

Het is inmiddels maanden geleden, maar nu het verhaal de media heeft gehaald wordt alles weer opgerakeld. Jeffrey Bok, de vriend van Monique Smit, is vreemdgegaan met de Volendamse Nancy Bond. Nancy is een 40-jarige moeder van drie kinderen en deed haar verhaal woensdag aan RTL Boulevard. 'Misschien is dit wel de grootste fout geweest uit mijn leven'.

Volledig scherm
Monique is het zusje van zanger Jan Smit © ANP

Volgens Nancy zijn Monique en Jeffrey 'boos en kwaad'. 'Maar zoiets (wijzend op de vreemdgang, toen Monique in Londen was red.) doe je met z'n tweeën. Ik was vrij wat dat betreft. Dan denk ik: laat maar zo, maar laat mij erbuiten', vertelt ze voor de camera.

De 40-jarige blondine beseft heel goed dat ze een verkeerde stap heeft gezet en spreekt daarom over 'misschien wel de grootste fout' van haar leven. 'Ik vind het voor Monique ontzettend erg, want dat zou ik ook vinden. Ik ben niet de schuldige geweest, het valt voor haar ook niet mee, ik zou het zelf ook rottig vinden', laat ze los over de situatie. Nancy heeft Monique een berichtje gestuurd en hoopt dat het goed gaat met haar en Jeffrey. Volendam weet inmiddels dat de twee de draad weer hebben opgepakt.

Nancy vindt het vooral erg dat haar kinderen betrokken worden bij de situatie en is zich bewust van het feit dat ze in een dorp woont. 'Iedereen kent elkaar. Ze lopen altijd door, ze lopen om mij heen. Ze maken het verhaal tien keer erger. We waren ook allang gestopt, dus het hoefde helemaal niet zo te escaleren'.