Volledig scherm
Nicolas Cage in 2016. © EPA

Nicolas Cage gaat voor de vierde keer trouwen

Nicolas Cage stapt voor de vierde keer in het huwelijksbootje. People ontdekte dat de Amerikaanse acteur en zijn vriendin Erika Koike een trouwvergunning hebben aangevraagd in Las Vegas.

Over Erika Koike is niet erg veel bekend. Ze is visagiste en heeft in ieder geval sinds april een relatie met de 55-jarige acteur. De twee werden toen samen gespot tijdens een vakantie in Puerto Rico.

Cage trouwde in 1996 voor het eerst, met vakgenote Patricia Arquette. Het stel ging zes jaar later uit elkaar. In 2002 stond Nicolas opnieuw voor het altaar, nu met Lisa Marie Presley. Het huwelijk met de dochter van Elvis Presley was van korte duur. Drie maanden later vroeg hij alweer een scheiding aan. 

Zijn meest recente huwelijk was met Alice Kim. Met haar was hij twaalf jaar getrouwd. Het paar heeft samen zoon Kal-El van dertien. Nicolas heeft ook nog een zoon uit een andere relatie, de nu 28-jarige Weston.

Volledig scherm
Nicolas Cage met zijn vorige vrouw Alice Kim, in 2013. © EPA
Volledig scherm
Nicolas Cage met zijn tweede vrouw Lisa Marie Presley. Het huwelijk met de dochter van Elvis Presley duurde slechts drie maanden. © EPA