Volledig scherm
© anp

Nicolette Kluijver gaat naakte datingshow presenteren

Nicolette Kluijver maakt de overstap van BNN naar RTL5. De 29-jarige presentatrice gaat vanaf het voorjaar diverse programma's maken, waaronder ADAM zkt. EVA. Dit meldt RTL Boulevard.

In de vernieuwende datingshow gaan singles elkaar poedelnaakt op een onbewoond eiland ontmoeten. Nicolette: 'Ik klop al een tijdje op de deur van RTL 5 omdat ik vind dat ik daar goed pas.'

Volgens Albert Verlinde zou de blondine ook het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson voor haar rekening gaan nemen. Ze komt dan naast Dennis Weening te staan.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.