Volledig scherm
Chrissy Teigen met echtgenoot John Legend © EPA

Nieuwe kookwebsite Chrissy Teigen na uur alweer plat wegens grote populariteit

Na twee populaire kookboeken is Chrissy Teigen haar eigen culinaire website begonnen. De site was zo populair, dat hij een uur na de lancering alweer plat lag.

Het model deed via Twitter verslag van de eerste dag van de website, waarbij ze onder meer een video deelde waarop ze met haar team, inclusief echtgenoot John Legend, op haar bed aan het werk was. 

Op de site deelt ze recepten met bijbehorende filmpjes, verslagen van culinaire uitstapjes en homevideo's waarin John en hun kinderen Luna (3) en Miles (1) geregeld voorbij komen.

Ook kunnen bezoekers vragen stellen aan de Lip Sync Battle-presentatrice en heeft haar inwonende moeder Vilailuck haar eigen rubriek, Pepper Thai.

,,Ik ben zo blij dat ik mijn nieuwste 'food baby' met jullie kan delen’’, laat Chrissy weten in een verklaring. ,,Ik vind het altijd leuk om te communiceren met fans, om mijn ideeën, recepten en misbaksels te delen op social media. Ik realiseerde me dat ik daar meer mee wilde doen en hier kan ik meer kwijt en zijn er geen regels’’, waarna ze grappend waarschuwt dat ze geen Michelinsterren heeft en niet verantwoordelijk gehouden wil worden voor de meningen van haar moeder.