Volledig scherm
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. FOTO BRUNOPRESS

Oh Oh Barbie weer op vrije voeten

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie van de populaire tv-series Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol, komt vandaag weer op vrije voeten. Barbie werd gisteravond tijdens een politie-inval aangehouden door de Haagse politie. De blondine werd met 4 anderen opgepakt in het huis van haar vriend Michael, waar zich een wietplantage bleek te bevinden.

Michael, die zich ook onder de arrestanten bevond, en Barbie zaten waarschijnlijk de hele nacht op het bureau, meldt De Telegraaf. 

Buurtgenoten zagen hoe agenten naar binnen gingen bij een woning aan de Johannes Camphuijsstraat in de wijk Bezuidenhout. Tot hun verbazing kwamen ze even later naar buiten met Oh Oh Barbie. In het huis rolde de politie een heuse wietplantage op.

Zwanger
Vorige week ging nog het gerucht dat Barbie zwanger zou zijn van haar nieuwe liefde, maar dit verhaal ontkende Barbie stellig. Over Michael zei Barbie eerder: 'Hij is echt een schatje. Michael is de ware en ik wil hem nooit meer kwijt.' 

Barbie weet van niets
Barbie laat via haar advocaat mr. Bob Kaarls weten niets met de zaak te maken te hebben. 'Zij was daar net met haar vriend aangekomen, toen de inval plaatsvond. Ze kende de anderen die gearresteerd zijn helemaal niet. Het was de eerste keer dat ze daar was. Ze kan het pand nauwelijks beschrijven', laat Kaarls gisteravond in een reactie weten. Volgens de raadsman ging Barbie bij een kennis van haar vriend op bezoek. Hij heeft goede hoop dat de Haagse zo snel mogelijk weer op vrije voeten komt.