Ophef om 'Nummer 39 met rijst'-uitspraak Gordon in HGT

VideoGordon heeft zich de woede op de hals gehaald van honderden mensen. Zij keken een fragment terug van Holland's Got Talent waarin hij een opmerking maakte, die grappig bedoeld was, maar voor veel mensen niet zo uitpakte. 'Hij lijkt een grotere sukkel dan Simon Cowell', aldus een Amerikaan op de site Reddit.com waar wordt gelinkt naar het fragment op YouTube.

 1. 
Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’
  PREMIUM
  interview

  Moet je een psychisch probleem melden op werk? ‘Nog altijd risico dat je je baan verliest’

  Burn-out, depressie, angst of een ander mentaal probleem: 43 procent van de Nederlanders heeft er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Maar werkgevers zien het aannemen van mensen die mentale klachten hebben of hebben gehad als een risico. Ten onrechte, stelt hoogleraar Evelien Brouwer. Zij bestudeert hoe werkenden met mentale klachten wél een eerlijke kans op de arbeidsmarkt kunnen krijgen.
 2. Holland's Got Talent Amira (9) is 'vooral imitatie'
  Play

  Holland's Got Talent Amira (9) is 'vooral imitatie'

  Het opera-optreden van de 9-jarige Amira Willighagen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is een internetsensatie. Bijna 8 miljoen mensen zagen op YouTube hoe Amira het publiek en de jury betoverde door aria 'O Mio Babbino Caro' van Puccini te zingen. Ook buitenlandse media kregen lucht van de auditie en schreven over haar gouden keeltje. Maar heeft het operameisje écht talent of is ze slechts een imitator?