Volledig scherm
Jimmy Fallon © Andy Kropa/Invision/AP

Opnames Tonight Show hele week stilgelegd wegens dood moeder Jimmy Fallon

Alle opnames van de Amerikaanse The Tonight Show met presentator Jimmy Fallon zijn deze week geannuleerd. Dit in verband met het overlijden van de moeder van Jimmy Fallon. Volgens NBC zullen de hele week herhalingen van eerdere shows worden uitgezonden.

Volgens een woordvoerder van Fallon overleed zijn moeder, Gloria Fallon, zaterdag in een ziekenhuis in New York, in het bijzijn van de hele familie, zo schrijft TMZ. Ze werd slechts 68 jaar. Fallon liet via zijn woordvoerder aan persbureau AP weten dat hij zijn 'grootste fan'had verloren.

Gloria Fallon woonde zijn allereerste opname van The Tonight Show bij in 2014. Jimmy Fallon liet zijn moeder bovendien figureren in de show in het onderdeel hashtag #MomQuotes.

Volledig scherm
Gloria Fallon overleed zaterdag op 68 jarige leeftijd. © AP
  1. Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik
    Aanloop naar Bafta's

    Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik

    Harry Potter-actrice Emma Watson heeft een miljoen Britse pond gedoneerd aan een nieuw fonds ten behoeve van slachtoffers van seksueel geweld. De gift van omgerekend 1,3 miljoen euro gaat gepaard met een open brief waarin tweehonderd Britse en Ierse sterren oproepen tot het beëindigen van seksuele intimidatie op de werkvloer. Ook pleiten ze in de brief voor gelijke beloning van mannen en vrouwen.